За да можете да използвате пълната функционалност на сайта се нуждаете от
РЕГИСТРАЦИЯ
Тя е лесна и кратка и отнема не повече от 35 секунди.
Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]

Търсене в сайта
Анкета


Какво предпочитате - лечение с билки или с антибиотици?с билки

с антибиотициПубликувана от admin
гласувания: 715
Предишни анкети

Миризливи крака

      Категория: Бабини рецепти  
Миризливи крака


Винаги съм смятал че на някои хора просто така им миришат краката - било от лоша хигиена или по наследство. Докато не се случи и с мен. В един момент колкото и невероятно да ми се стори тогава усетих че и моите крака започват да миришат. Тогава един добър човек ми каза този лек, а аз съм го казал на много хора след това. Казвам го и на вас:

Купувате си от аптеката едно пакетче салицилова киселина(едно бяло прахче) и след като си измиете краката(най добре е преди лягане) ги натупвате със салициловата киселина, обувате чорапи и спите така. Добре е да поръсите и всички свои обувки със същия прах. След около десетина дни заразената кожа започва да пада. Най добре е да се остави да падне сама, защото ще станат рани. Тогава е добре да се маже със смес на зехтин и масло от чаено дърво. На 50 мл зехтин се слагат 25 капки етерично масло.


В 50-60 ml Йод(от аптеката) се изсипват 10 аспирина счукани на прах. Изчаква се около 10 минути, и с памук или марля се мажат ходилата и пръстите на краката.След което се изчаква намазаното да изсъхне. Около 10-15 минути. Не се мие, не цапа и е изпробвано.


Сто процента изпитано.

Преглеждания: 6321