Диета с кленов сироп

Диетата с кленов сироп е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Постига се активно намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото.

Как се приготвя коктейлът:

1. Слагате 2 супени лъжици сироп в чаша от 300 мл.
2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил.
4. Допълвате чашата с вода – изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.

Прием:
Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1,5-2 часа или по-често, винаги когато усетите глад. Препоръчителното количество е от 6 до 10 дози на ден.

„Пълна версия“: 7–10 дни
По време на това време се приема само коктейлът. Той замества всички хранения за деня. Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия, която се прилага от десетки хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид диета, не смятат, че могат да издържат 7 или 10 дни. Но с Усещане за подмладяване това не е трудно. Щом почувстваме глад, ние пием от подмладяващата напитка, която ни засища и осигурява нужната енергия. Освен това на третия или четвъртия ден повечето хора се чувстват така добре, че лесно могат да продължат още няколко дни.

„Съкратена версия“: 3–5 дни
„Съкратената версия“ е също много ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване.

Благоприятните ефекти от диетата:

• изчистване на тялото от токсини
• сваляне на излишни килограми
• ободряване и повишена енергичност
• лечение на простуда и грип
• подобряване на храносмилането, лечение на язва
• пречистване на кожата
• повишаване блясъка на косата
• избистряне на погледа
• по-дълбок и пълноценен сън
• по-голяма устойчивост срещу болести
• понижена зависимост от употреба на лекарства
• подобрена концентрация и яснота на мисълта
• емоционален баланс
• засилване на волята и решителността
• по-щастлив и положителен светоглед
• чувство на вътрешен мир и спокойствие

КАКВО ДА НАПРАВИТЕ, АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОГРАНИЧИТЕ ОТ ХРАНА?

Ако мислите, че няма да издържите на десет дневния строг режим на хранене, Ви препоръчваме да направите диетата за по-кратък срок – от 5 до 7 дни. И в този случай единствената храна, която се приема в продължение на диетата е напитката от кленов сироп, приготвена по описания по-горе начин. Трябва да пиете от 2 до 4 литра от напитката на ден. Бъдете сигурни, че ще постигнете добри резултати. В този случай ще можете да намалите теглото си с 3 до 5 кг.

КАК ДА ЗАДЪРЖИТЕ ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ?

Най-успешният начин да задържите постигнатите резултати е да замените закуската и вечерята с 2 – 3 чаши от напитката от Оригиналния кленов сироп, приготвен по горната рецепта. Така ще продължите и подпомогнете естествения процес на изчистване на организма, който е най-интензивен през нощта.

На обяд консумирайте хляб от интегрално брашно, както и протеинови храни като варено бяло месо, соеви шницели, соеви топчета, гъби или риба. За гарнитура можете да ядете варени или задушени зеленчуци. Прясна салата можете да консумирате в неограничени количества, но не я подправяйте с олио и сол. Отлично ще Ви освежи и бистрата зеленчукова супа.

За десерт препоръчваме пресни плодове. Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си през този период е да избягвате сладкото, червеното месо, пърженото, бялото брашно, захарта и алкохола. Тези продукти затормозяват храносмилателната система и затрудняват пречистването на организма от токсини и отрови, които са причинители на многобройни заболявания и спомагат за увеличаване на мастните натрупвания.

Заменяйки закуската и вечерята с кленов сироп Вие всъщност продължавате процеса на изчистване на тялото, започнат с диетата. Това помага и за поддържане на телесното тегло. Добре е да спазвате този режим в продължение на един месец. След това можете да преминете към последната фаза на прочистване, а именно към – еднодневната програма .

Може да харесате още...