Имунитет,нормализиране на теглото и добра перисталтика

Един от най-известните в целия свят природни лечители,физиотерапевти и биохимици е рускинята Марва
Оганян. Тя има докторска степен, защитена с дисертация на тема „Биохимия на хормоните на
хипоталамуса„. Изключително популярна е и книгата й „Златните правила на природната медицина„.
Представям Ви две от рецептите й, които са подходящи за хронично болни мъже и жени или за хора,
които желаят да влеят доза енергия в организма си, за да бъдат здрави и силни! Рецептите са от с
евтини съставки, приготвянето им е изключително лесно.

Рецепта за висок имунитет, нормализиране на теглото и добра перисталтика:

Към три литра млечна суроватка прибавете 2-3 супени лъжици заквасена сметана и една чаена чаша мед, след което разбъркайте добре. В чист тензух или марля сложете количество от половин чаена чаша свежи листа от живовляк (може и сухи, но в краен случай). В тенджера изсипете всичко, намерете объл камък, с който да притиснете живовляка, за да не изплуват листата му на повърхността. Оставете съдът на тъмно и прохладно място от седмица до десет дни.
В края на периода извадете марлената торбичка с живовляковите листа, изстискайте я добре в тенджерата и пак разбъркайте добре. Започнете да приемате от микса по половин чаена чаша 30 минути преди всяко основно хранене (три за деня). Тази уникална смес укрепва имунитета Ви, нормализира килограмите Ви, дава енергия и подобрява перисталтиката. Препоръчително е да изпиете от тази природна лечебна смес три дози, след половингодишна пауза повторете същия цикъл.

Рецепта за възстановяване на организма след тежко заболяване:

Изплакнете в сито или гевгир под течаща вода една чаена чаша сурови овесени семена. Изсипете пет от същите чаши вода в метален съд и оставете на котлона, докато кипне. След това изсипете овеса, намалете температурата и варете, докато водата не стане наполовина от първоначалното количество. Прецедете овеса, върнете го пак в съда и добавете 500 мл прясно мляко, оставете да заври. Веднага след това махнете от огъня.
След като сместа изстине, прибавете четири супени лъжици мед. Разбъркайте добре и оставете да престои в хладилник. На следващия ден преди да я консумирате, извадите сместа на стайна температура или леко затоплете. Приемете половин чаша от лековития микс веднага след ставане от сън, на гладно. Ако случайно забравите, може да вземете дозата и през деня, но винаги преди хранене. Вълшебната смес е перфектна за период, в който организмът се възстановява след тежко заболяване.

Може да харесате още...