Телец

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Телец

Телец

Време е за равносметка. 2022 ще ви предостави нови възможности. Подгответе се за главоломна промяна, едва ли не всичко ще е с главата надолу, но в един момент ще се подреди по най-добрия начин. Важно е да не се оставяте на течението, а да сте сигурни, че нещата са под ваш контрол и идеите ви ще бъдат осъществени.

Звездите са правилно подредени, не се страхувайте да действате. Годината ще е богата на събития в областта на кариерата. В първите месеци на 2022 ще имате възможност да натрупате нови познания и професионален опит, които след средата на периода ще ви донесат успехи в работата и повишаване на заплатата. Възможно е да си намерите и допълнителна работа и финансите ви ще се подобрят значително, но това може да е изтощително за вас. Затова не бързайте да харчите всичко, което сте спечелили за необмислени покупки, ограничете се до най-необходимото, защото скоро ще ви потрябват спестени пари.

Пролетта е доста успешна за жените Телци. Наситена е със срещи, пътувания, не е изключено и някое по-далечно пътешествие. За всички представители на зодията заедно със затопляне на времето, ще се повдига и настроението ви. Това е гарантирано от повече срещи с приятели, които търсят съвети от вас. Не им отказвайте, обсъдете заедно проблемите им, посъветвайте ги, само ще спечелите от тяхното доверие.

Полезно за вас ще бъде и да споделите с единомишленици плановете и тревогите си, по-добре е две глави да мислят над тях. Винаги сте били в центъра на компанията и тази година няма да е изключение. Събирания, купони, срещи на по кафе, постоянно ще сте в движение и заобиколени с хора.

Лятото ви заварва с нови планове и идеи. Обаче те ще трябва да почакат, лесно е да ги измислите, но е трудно да се приведат в изпълнение. Изчакайте още малко преди да започнете да действате, сега обърнете време на семейството и дома. Моментът е подходящ за належащ ремонт вкъщи, който отлагате от доста време. Може дори да го направите сами, без да се забърквате с майстори. Отделете време и за себе си, защото през следващите месеци няма да имате тази възможност. Поглезете се с почивка, позволете си любимите неща, повдигнете настроението си. Пазете се от странични забежки в любовната сфера, ако сте семейни.

Пролетта пробужда у вас нови желания и усещания, но това е само мимолетно и не си заслужава проблемите. Любовният ви живот през 2022 ще бъде доста активен и разнообразен, пълен със страсти и запомнящи се мигове с половинката.

През 2022 сте податливи на инфекции. Натоварвате се прекалено много, не се грижите добре за здравето си, хапвате каквото и да е и това отслабва имунитета ви. Приемайте допълнително витамини, обръщайте повече внимание на храната си, добавете пресни зеленчуци и плодове в менюто си. Дамите Телец сега имат възможност да се поглезят в козметичен салон и да си подарят отдавна желани разкрасителни процедури.