Стрелец

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Стрелец .

strelec

През новата година ще ви се наложи доста често да се срещате и общувате с приятели и близки. Приемете това като възможност да почерпите нови идеи от тях, да им помогнете или просто да си прекарате добре заедно. През лятото тези срещи ще се окажат полезни за вас, защото ще имате трудни моменти и приятелите ще са тези, които ще повдигнат духа ви. Не забравяйте, че винаги може да разчитате на тях, което е доста ценен дар.

2022 година ще донесе на Стрелците доста нови емоции в личния и деловия живот. Ще трябва да проявите повече инициативност и активни действия за да са в хармония отношенията с близки и колеги. Не бъдете агресивни, няма да постигнете нищо с караници и сила, бъдете искрени, открити, мили и добри.

Финансово ще сте стабилни и ще можете да си позволите по-големи покупки за дома или по-често ще ходите на почивка. Това пък ще зарадва семейството ви и ще ви даде възможност да прекарате повече време заедно, защото напоследък общувате недостатъчно с тях. Не пропускайте възможността да завържете нови интересни познанства. Знайте, че причина за всички конфликти в семейството е противоречивият ви характер и дистанцирането ви от битови проблеми.

Възможни са любов, удоволствия и радост от съзидателното творчество и увереност в собствените сили. Бъдете внимателни и дръжте под контрол ценните си вещи. От вас се очакват обещания, но не си заслужава да обнадеждавате някого, ако не сте готови да ограничите собствената си свобода и да се свържете с брак.

Препоръчва ви се активна почивка, а пътуванията са благоприятни. Може да получите подарък или да направите успешна покупка. Изграждайте отношенията си с околните на базата на великодушието и добронамереността. Възможно е предложение за по-интересна и добре платена работа. Ще бъде много трудно да наваксате в бъдеще пропуснатите сега възможности да повишите материалното си състояние. Най-вероятно ви предстои романтична среща или такава със стара симпатия.

Не реагирайте твърде остро на случващото се, много неща зависят не само от вас Егоизмът и високомерието ви могат да провалят желанието ви да се харесате. Възможни са нови служебни или обществени ангажименти. Запазете самообладание и проявете повече инициатива.

Вашата решителност и порядъчност ще могат да предразположат околните и да ги принудят да се съгласят да ви окажат съдействие или да ви сътрудничат. Съществува вероятност за забележимо подобряване на финансовото ви положение. Здравето ви страда от излишните килограми, които сте натрупали.

Мускулите ви съвсем са се позагубили и не е лошо да посетите фитнес залата или да по тренирате вкъщи. Откажете се от навика да похапвате пред телевизора, по-добре седнете на масата с цялото семейство, хем ще подобрите комуникацията си, хем ще се храните по-бавно и полезно. Сериозни здравословни проблеми не ви очакват тази година, но не се отпускайте и приемайте допълнителни витамини през студените месеци.