Скорпион

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Скорпион .

skorpion

Странни неща се случват покрай вас тази година. Едни идват, други си отиват, а трети сменят местата си. Гледайте това като възможност да се преустроите и да започнете наново. А може би целите ви са прекалено малки и незначителни и това е напомняне да искате повече от живота и да се стремите към по-значими неща.

През втората половина на 2022 трябва да сте много мнителни и наблюдателни и да анализирате всичко случващо се покрай вас. Това е с цел да извлечете максимална полза от обстоятелствата. На помощ ще ви се притекат силната ви интуиция и късмета, които през тази година ще се появява от време на време, но точно когато трябва.

В началото на периода сте склонни да рискувате, проявявате смелост и напирате в действията си. Трябва обаче да сте внимателни за малки камъчета, които могат да преобърнат колата. През пролетта ще имате нужда от повече настроение, затова не се крийте вкъщи, а се срещайте с приятели. Не губете оптимизма си, търсете радост и в малките неща. Вероятно е залогът за успеха ви да бъде поддръжката на най-близките ви хора и изпитани приятели.

Очаква се напредък в дейността , свързана с изучаването на нови неща и търсенето на нови източници за допълнителни доходи. Успехът ви очаква стига да не се захващате с глобални задачи и да не се опитвате да преобърнат света. През септември ще получите интересно делово предложение, което си струва да обмислите. Страхът от неуспех може да доведе до загуба на увереността в собствените си сили. Трябва да се справите с негативните емоции. Пазете се от скандали заради ревност.

Справедливостта и високите нравствени качества ще ви помогнат да се чувствате по-уверени. Съпружеските отношения ще се подобрят. Есента ще е благоприятна за планиране, социални контакти и познанства, които ще имат дълговременен характер и в последствие могат да станат база за издигането в обществото.

Есента започва с приятни новини и ще продължи с големи изненади и да завърши с всеобщо признание. Най-вероятно именно този период ще ви позволи да разрешите един от важните и належащи проблеми, които ви тормози от началото на годината. По-добре е да сдържате емоциите си в отношенията с колеги, делови партньори и началници.

Семейни неуредици може сериозно да попречат на професионалната ви дейност. Възможно е дългоочаквано съобщение или среща с някого, която ще бъде завършек на целенасочените ви стремежи. Активността и комуникативността ви могат да донесат високи резултати. Здравето ви е стабилно, възможна е появата на лека преумора и безсънни нощи. Ще го преодолеете с повече разходки на открито и пълноценно хранене.

Скорпионите са податливи на заболявания на гърба и кръста, затова избягвайте да ги натоварвате, забравете за вдигане на тежки и за неудобните столове. Пазете се и от климатиците да не си докарате някое схващане на гърба, което може да доведе до възпаление. Ограничете употребата на сол, доста често прекалявате с нея, а това се отразява на крайните ви, които задържат вода.