Риби

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Риби .

Риби

Полека, лека през 2022 за Рибите започва период на успехи. За да се подготвите за него, е необходимо да промените начина си на мислене. Заложете на добрите маниери, избягвайте конфликтните ситуации, така ще успеете да заобиколите дребни неприятности. По-добре да не плувате срещу течението, въпреки, че обичате често да го правите. По този начин може само да изхабите силите си, но не и да постигнете желания резултат. Добре помислете преди да действате, защото околните следят внимателно всяко ваше действие.

Не се замесвайте в интриги, нямате време за такива неща, а ако случайно ви замесят, не вземайте отношение, защото в крайна сметка вие ще страдате. В първите месеци на новата година ще имате проблеми с общуването, все не можете да си намерите подходящи събеседници, споделящи вашите интереси. Сега е моментът да покажете скритите си таланти, да се събудите и активизирате. По този начин ще затвърдите позициите си, независимо дали решавате проблеми свързани с дома и семейството или с работата.

В началото на лятото ще трябва спешно да реагирате на ситуация свързана със семейните дела. Нови запознанства ще прераснат в трайни и ползотворни приятелства базирани на взаимни интереси. Намерете време да поработите над себе си, понякога комплексите ви вземат връх и е добре да ги преодолеете. Изразявайте открито мислите и чувствата си, не отстъпвайте от позицията си, но не го правете за сметка на мира в семейството.

През първите дни на есента е време за промяна на външния вид. Сменете прическата или гардероба си. Това ще засили очарованието ви и ще повдигне настроението ви. Няма нужда от големи разходи, за да го направите, имате талант с малко пари да купувате интересни и красиви неща. Все пак внимателно водете семейния бюджет, за да не се окажете на края на годината с дългове. Вие можете да почувствате прилив на сили и възможности да преместите планини. Не изпускайте възможността за пътешествия в чужбина. Не е изключено да се измъкнете с полза за себе си дори от най – обърканите ситуации.

Сърдечната привързаност ще се засили още повече. В семействата ви са възможни дългоочаквани събития. Благоприятни са семейните тържества и запомнящите се срещи. Почивките и ваканциите показват хората в определена светлина, но тя не е достатъчна за да се доверите изцяло на някого. Вероятно е намиране на нещо загубено. Не искайте от любимия човек това, което не му е дадено. Не си заслужава да пренебрегвате съветите на приятели и близки.

Препоръчва се прекъсването на ненужните връзки, определянето на приоритетите и отказът от обременителните и незначителни задължения. Не забравяйте хората, които ви обичат. Обърнете внимание на съня си. Той е неспокоен и недостатъчен. А от него зависи здравето ви и доброто ви настроение. Пробвайте с АРОМА терапия и си позволявайте повече почивка.