Рак

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Рак .

Рак

Началото на 2022 започва много добре за раците. В добро настроение сте, късмета е постоянно с вас, заобиколени сте от позитивна енергия. Разположението на звездите благоприятства пътуване надалеко и запознанства с влиятелни личности, които ще изиграят решаваща роля в бъдещето ви. Разширете кръгозора си с четене на повече книги, изучаване на някакво изкуство или чужд език. Това ще ви обогати, повдига настроението ви и ви дава възможност за малко разнообразие.

Пролетта ви връхлита с нови отговорности и конфликти. Напрегнати сте, често повишавате тон на колегите, което не е във ваша полза. Не вие предизвиквате кавгите, но поне се постарайте да ги потулите в началото, защото иначе ще се разраснат и това няма да се хареса на шефовете. След средата на лятото отношенията в офиса ще се върнат в предишните граници и работната среда ще се подобри. Сега е моментът раците да проявят повече активност и да участват с нови идеи, дори те да ви се сторят нестандартни. Дребни победи ще ви радват и ще ви носят ценен опит и възможност за нови реализации. Това ще бъде оценено от екипа, но пък ще ви възложат допълнителна работа.

Добре е да я разпределите във времето, защото през есента ви очакват други грижи и до тогава трябва да сте изчистили задачите. Ако е необходимо поговорете с шефа да получите помощ от колега. В крайна сметка усилията ще си струват и мъките ви няма да са напразни. Ще получите не само възхищение и призвание от околните, но и допълнителни финансови придобивки. Във финансово отношение 2022 е година на разплащането. Ще върнете дълговете си и на вас ще ви се издължат. Като никога през този период доходите ви ще са устойчиви и няма място за притеснение. Може да се почувствате по-свободни, парите ще прииждат от различни източници и за вас остава само да ги вложите умно, за да не ги загубите. Дошло е времето за отдавна планирана покупка на имот или земя. Вложете ги и в образованието на децата, защото не се знае кога пак ще имате щастието да разполагате с излишни пари.

Към края на годината кризата отново се завръща в портфейла ви, но няма страшно, макар и малко, доходите ви поне ще са редовни. Внимавайте при подписването на договори и четете всички клаузи, за да не останете излъган. Не се изкушавайте да теглите нов заем, тъкмо сте се освободили от задълженията си, не надявайте отново хомота. Имате кожни проблеми и в началото на годината те ще се обострят.

Помислете дали не е добре да пробвате с хомеопатично лечение или нещо нестандартно, но безопасно, тъй като досегашното не дава очакваните резултати. През есента времето ще ви изиграе лоша шега и една обикновена настинка, на която сте решили да не обръщате внимание, ще се влоши заплашително. Хронични заболявания, свързани с долните крайници ще ви вгорчават живота през студените месеци. Препоръчва се лечение на минерални бани, което ще ви зареди и с нови сили.