Овен

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Овен .

oven

Добре се справяте със съчетаването на полезното с приятното, независимо дали се отнася до личния ви живот, работата или дома ви. 2022 за вас ще премине под флага на отговорността и задълженията. Но това не е проблем за Овните, защото въпреки, че външно изглеждат лекомислени и безгрижни, те реално са доста отговорни.

През този период ще има ситуации, в които трябва да покажете именно сериозното си отношение към нещата. През тази година ще сте по-решителни и напористи в любовта. Време е вие да поемете инициативата, не да чакате на партньора, защото така до никъде няма да я докарате. Ако сте самотни, постарайте се да излизате по-често и да се запознавате с нови хора, не се знае от къде ще изскочи птичката. Но е сигурно, че докато седите вкъщи, любовта няма да ви намери сама. Възможно е да смените напълно имиджа си, което при вас се случва доста често, но винаги прави впечатление на околните.

Обаче през 2022 година външните промени ще са начало и на вътрешна промяна, която пък ще е породена от далечна случка от миналото ви. Работата за вас не е бреме, ще пътувате доста тази година, много делови срещи и запознанства, но вие обичате да общувате с хората.

Ако сключвате важни договори гледайте това да стане преди май месец, защото след това ще сте по-разсеяни, най-вероятно заради лични проблеми. Финансово като цяло сте добре, но не е излишно да се огледате за изгоден депозит или покупка, в която да вложите малко пари, вместо да ги пропилеете за моментна прищявка.

Неочаквана среща или новина може да доведе до промени в любовните ви отношения. Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Звездите предупреждават, че през втората половина на годината всяко нещо в професионалната сфера ще поиска от вас максимум усилия. Делови отношения с чужденци могат да ви дадат неочакван старт. Ако се организирате за съвместно пътуване с приятели, бъдете внимателни, защото ще има рискови ситуации.

Благоприятни са едрите покупки (освен на изделията от злато). Не трябва да взимате важни решения или да се опитвате да променяте личния си живот. Вашата общителност и самоувереност носят мир и възстановяване на равновесието.

Благоприятни са спортуването, плуването, общуването, активната почивка и развлеченията. Не е изключено да похарчите повече пари, отколкото ви се иска. Обръщайте внимание дори и на най-дребните постъпки, те издават много от характера на човек.

Звездите съветват да се постараете да приключите започнатите ангажименти, тъй като в противен случай те може да наложат много усилия и парични разходи.

През тази година ще се обаждат проблеми свързани с обмяната на веществата. Приемайте повече имуностимоланти  , плодове и зеленчуци. Ако не го направите, в средата на годината хронично заболяване ще напомни за себе си. Уязвим при вас е стомаха, затова внимавайте какво ядете или не ядете, защото гладуването също го разболява. Кожата ви също е чувствителна, затова се пазете от изгаряния и алергии.