Лъв

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Лъв .

Лъв

Смело се хвърляте във всички начинания. В работата ще успеете да укрепите авторитета си. Но се старайте да работите в екип с колегите, а не индивидуално. Без да му мислите много се впускате в нови начинания, но неочаквано това ще ви донесе успехи.

2022 година е посветена на печалбите и новите придобивки. Дошло е времето да се разделите с непотребни и ненужни вещи, идеи и дори хора. Огледайте се внимателно покрай себе си. Има мними приятели, които използват силата и самочувствието ви, за да печелят дивиденти за себе си. Не е нужно да ги носите на гърба си, няма да видите нищо добро от тях. В Лъвовете налице е състезателна жилка и тя особено явно ще се прояви в съперничество с бизнес партньорите им. Но от това може само да сте доволни, каквото и да става, всичко е във ваша полза.

Отдавна имате желание да смените професията си. Пролетта е благоприятен момент за това. Ще получите силна и безрезервна подкрепа от приятели и роднини. Това не бива да ви учудва, тъй като те виждат потенциала във вас. Ще получите някои доста добри предложения, от които трябва да изберете най-добрия вариант лично за вас, без да се съобразявате с желанията на другите. Обстановката около Лъвовете през тази година е доста динамична. За да не загубите увереността в собствените си сили, е необходимо да сте постоянно бдителни и да не пропускате и малките неща. Разумния риск в бизнеса, ще донесе добри печалби в бъдеще. Обаче, за да е успеха ви пълен се постарайте да не разкривате пред всеки плановете.

Проверявайте лично всяка нова информация достигаща до вас, за да не загубите позициите си. Това ще ви донесе не само сигурност, а и по-голяма свобода на действие. Свежа идея ще облекчи дейността ви, но и ще промени мнението ви за хората, с които работите. Ако сте на ръководен пост, избягвайте размествания сред подчинените ви. По-добре ги наблюдавайте по-отблизо, опитайте се да ги мотивирате, вместо да ги наказвате за недобре свършена работа. Вложете средства в обучение на персонала, инвестицията ще ви се възвърне в близко бъдеще.

Втората половина на годината е успешна за Лъвовете. Това обаче не означава, че успехите ще валят като банкноти от небето. За да дойдат при вас, трябва да посвършите и малко работа. Но усилията ще разкрият нова страна на характера ви, за която само сте подозирали. Правите, това, което ви харесва и получавате това, което искате. Забравете за усилията, важно е удоволствието, което ще изпитате от резултатите. Ще получите увереност, че за вас няма невъзможни неща.

През първото тримесечие на 2022 гледайте да не се натоварвате прекалено много, това важи особено за занимаващите се с умствена дейност. Това може да ви докара емоционална нестабилност и раздразнителност, което от своя страна да рефлектира върху работата на стомаха. Ще се наложи да спазвате лека диета и да проявите повече физическа активност, за да се разсеете малко от умствените проблеми. Мислете позитивно, избягвайте негативните емоции като алчност, завист, ярост. Правете всичко с желание и удоволствие, за да не натоварвате допълнително психиката си.