Козирог

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Козирог .

kozirog

Предстои ви интересна година: неочаквани срещи и предложения, успешно решаване на сложни проблеми, като цяло изненади, но приятни. Моментът е добър за промени, и в работата и в живота. Имате нужда от ново предизвикателство, нещо, което да ви раздвижи и да ви накара да се събудите от летаргията.

Втората половина на годината ще ви се струва, че минава на забързан кадър. Всичко покрай вас се движи, танцува едва ли не, всеки бърза, минава и заминава. Ще се наложи да нагодите към този ритъм и да бъдете по-активни, което пък не е толкова лошо. Познати и приятели дори ще се учудват на размаха с който действате и ще ви завидят на енергията.

Звездите също са на ваша страна и ви помагат да подобрите финансовото си положение и дори да си намерите допълнителна работа. Към края на есента в работата ви очакват неприятности. Без да искате провокирате кавги, защото не желаете да премълчавате проблемите. Прави сте за себе си, но една птичка пролет не прави и надали ще успеете да промените системата. Обичате да сте открити, но това не се харесва на някои хора. Вие сами трябва да решите накъде ще поемете и дали ще се примирите с положението.

През зимата нещата като че ще поутихнат и отношенията ви с колегите ще се подобрят. Служебна командировка ще им покаже, че вие сте прекрасен човек и не бива да ви се сърдят за проявите ви в офиса. През лятото е добре да отделите повече време за семейството. Вземете си ако не цялата отпуска, то поне достатъчно време, за да нормализирате отношенията си.

Семейният съвет не може да се проведе без вас, а времето с роднини ще ви донесе положителни емоции. Благоприятно време за взимането на важно решение в любовните връзки, за сключването на брак и зачеване. Нищо не е в състояние да помрачи вашето настроение. Интуицията може да ви подведе, затова не бързайте с вземането на важни решения, пазаруването на скъпи вещи и окончателни изводи. Отворете сърцето си за радостта и любовта.

Не си заслужава да вършите важни, необратими постъпки, особено касаещи семейните отношения. Благоприятното решаване на важни въпроси и благополучният изход на дейността ще ви донесат спокойствие и увереност в утрешния ден. Възможно е да се появят нови надежди за по-интересна и по-добре платена работа. Вероятно е взимането на важно решение в личния ви живот. Ако се решите на това, то няма никога да съжалявате. Очакват ви големи промени, с които ще бъде ознаменувана следващата седмица, а може би и месец. Ще се окажете несговорчиви по отношение на личните си интереси, но и околните не възнамеряват да отстъпват.