Дева

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Дева .

deva
Дева

Завършвате добре 2021година и влизате с размах и преднина в 2022. Невероятни сте, с лекота и увереност водите делата си и това е само във ваша полза. Без много усилия се вписвате навсякъде, работите усилено на всички фронтове и допълнително поемате задачи, които другите не искат. Това разбира се ще се окаже във ваша полза и скоро социалните и служебните придобивки няма да закъснеят.

През първите 2-3 месеца на година са възможни дребни недоразумения на работа. Няма нужда това да става достояние на шефовете ви, не разчитайте на тяхна помощ, защото може да провалите всичко. По-добре се снишете и изчакайте на сянка да премине бурята, за да не ви завлече и вас. Скоро ще се окаже, че това е била най-добрата тактика. Постарайте се да наблюдавате какво се случва около вас и тогава да предприемате действия. На някои може да им се стори, че сте прекалено послушни, но вие просто изчаквате изгоден момент, за да блеснете. През есента изненадващо може да си намерите нова работа, дори без да сте я търсили, но не се колебайте и я приемете. Явно сега е най-добрият момент и това не е за изпускане. Покрай нея може дори да се преместите да живеете в друг град, но това също е за добро и е добро ново начало.

Финансово през 2022 сте добре напук на кризата и лошите прогнози. Това се дължи на умните вложения, които сте направили преди. Късметът ще е с вас и занапред. Новата работа, ако я приемете, ще ви донесе освен по-висока заплата и допълнителни премии. Не е лошо през лятото да пуснете едно тото или да си вземете билет от лотарията, звездите са на ваша страна. Интуицията ви е най-силно изразена през април и август и затова не се притеснявайте да се доверите на съдбата и смело да вземате решения.

Към края на годината ще направите няколко неразумни покупки. Неща, които реално не ви трябват, купени от моментна прищявка и захвърлени далеч от очите. Възможно е парите, които сте похарчили за тях да ви потрябват за спешно плащане, но вие ще съумеете да се справите. Напук на дребните финансови проблеми, края на годината ще ви донесе много по-ценни изживявания и радости. Ако е възможно откажете през декември командировка, няма да е много приятна за вас и е по-добре да си я спестите.

През януари и февруари 2022 семейния живот ще се развива прекрасно. Пасвате си добре с половинката си, общувате без проблеми и с лекота решавате важни за семейството въпроси. Опитайте се да привлечете и другите членове на семейството към всекидневните ви дейности. Вслушайте се в техните желания и идеи. Самотните Деви са на етап, в който за да намерят любовта са готови на голяма саможертва. Няма нужда от чак такъв подвид, защото любовта е съвсем наблизо.

Тази година ви очаква романтична връзка, която ще дойде от едно съвсем нормално на пръв поглед запознанство. По-късно ще се срещнете отново с този човек и искрата ще припламне. Има обаче и Деви за които отношенията с партньора са стигнали етап, от който няма изход. В този случай ви съветваме, че е по-добре да си дадете почивка един от друг и да се разделите, вместо да напъвате нещата насила. Със сигурност скоро пак ще имате повод за радост, дори да е с друг човек, може би така ви е било писано.

През лятото здравето ви ще се позакрепи, но есента ви носи проблеми от друг характер. Негативни емоции от работата, претоварване с нови задачи, стрес, безсъние водят до умора и разклатено здраве. Леки сърдечни проблеми ще ви напомнят, че е време да свалите някои килограм и да не пиете кафето с литри. Податливи на болести при вас са гърлото и носа, затова се опитайте да предотвратите заболяването им, преди да си навлечете хронични проблеми.