Везни

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Везни .

vezni

Годината е една от най-успешните за Везните, най-вече втората и половина. Не очаквайте чудеса от съдбата, по-добре вземете нещата в свои ръце, вместо да мързелувате. Ще се изненадате колко може да постигнете и сами. Работата ще бъде удоволствие за вас, ще имате повече свободно време и възможност за срещи с приятели. Ще се запалите по ново хоби, но то няма да се отрази съществено на финансите ви. Покрай него обаче не забравяйте и отговорностите които имате към семейството и децата. Жилището се нуждае от ремонт и е добре той да стане през тази година.

В службата нещата постепенно се подреждат, което води и до подобряване на финансите ви. Като признание за свършената работа ще получите и няколко служебни пътувания, а на края на годината ви очаква добър бонус. Ситуацията е изцяло във ваша полза. За да получите повишение е необходимо да преминете допълнително обучение или курс. Ако не разполагате с достатъчно свободно време, може сами да се образовате, всичко научено ще ви е от полза.

През втората половина на 2022 внимавайте при нови служебни запознанства, възможно е да попаднете на човек от конкурентна фирма, които се стреми да влезе в обкръжението ви. Във ваш плюс е, че сте упорити и настойчиви. Макар и с малки крачки, вие напредвате към целта, дори предварително си правите план за нещата. Това ще се хареса на шефовете и ще получите бая потупвания по рамото. Моментът не е подходящ да започвате нова работа, тук позициите ви са стабилни и ви харесват. Ще получите предложение за повишение, но го обмислете добре, защото освен някои привилегии, това ви нови и нови отговорности.

2022 е подходяща за започване на собствен бизнес, тъй като в началото на периода разполагате с доста добри спестявания. Отдавна мечтаете за това и ако сега не се решите, скоро няма да имате тази възможност. Ще ви помогнат приятели и съмишленици, но все пак най-важните решения вземайте сами и не се доверявайте на всички, защото това касае само вас. Добрата подготовка и обмислянето на всеки детайл ще ви спасят от проблеми в бъдеще.

След лятото започва нов динамичен етап в живота ви. Дълго отлагани промени ще напомнят за себе си и звездите ви подтикват да ги осъществите. Това ви носи голямо удовлетворение и гордост. За съжаление през лятото ще имате финансови трудности свързани със здравето ви. С помощ от роднини ще се справите и това ще закрепи отношенията помежду ви.

Болестта ще мине и замине, но преживяното ще ви даде няколко ценни урока. Умората от работата преодолейте с помощта на повече природни храни като мед и билки. Имате проблеми с черния дроб, затова гледайте да не го натоварвате. Слабо място ви е и кръста, добре е да правите упражнения за него, за да не страдате от него след години.