Близнаци

Годишен хороскоп за 2022 година – зодия Близнаци .

Близнаци

Годината не започва много добре за представителите на зодия Близнаци. Ще бъде разкрита тайна, отнасяща се за отношенията между ваши близки, която ще ви извади временно от равновесие. Само от вас зависи как ще приемете нещата и какво ще направите с получената информация. Отдавна сте захвърлили розовите очила и сега сте на кръстопът. Само не постъпвайте с другите така, както не искате да постъпят и с вас в подобна ситуация.

От февруари нататък при вас се наблюдава прилив на сила и нови идеи, което ще доведе до доста нови неща. Използвайте ги умно, премисляйте постъпките си, но не се отказвайте да действате, сега е най-добрия момент. Внимателно анализирайте натрупания досега опит, това ще ви помогне за по-лесно разрешаване на проблеми, възникващи в хода на осъществяване на идеите ви. Възможно е да ви се наложи да направите компромиси, но това по никакъв начин няма да навреди на крайния резултат. Дори ще е полезно за вас, тъй като ще ви даде нов поглед върху нещата. През първото тримесечие на годината не е добре да пътувате сами, тъй като ви очакват проблеми. Те ще са свързани с неизправности в колата или с нейната документация.

В общуването с околните сте открити и слънчеви, което ще подобри отношението ви с познатите ви. Често ще се сещате с приятели, което е лъч светлина в ежедневието ви, защото пък в работата събитията не предвещават нищо добро. Завиждат ви, противопоставят се на идеите, които давате, а определена групичка „колеги“ се опитват да ви злепоставят пред шефа. От своя страна ръководството също ви товари с нови и нови задачи. Всичко това психически натоварва Близнаците и заплашва да ги извади от равновесие. Краят на изпитанието се вижда чак през есента, когато е възможна смяна на работата или най-накрая големия шеф ще проумее, че вие сте ценен кадър и е добре да ви се довери.

Зимата желанието ви за работа сякаш пада с падането на температурите. Приемете нещата каквито са, временно забравете за по-големите планове, тъй като постоянно ще се натъквате на противници. Скоро ще дойде подходящ момент да излезете от зимния си сън. Възможни са неприятни конфликти, от които трябва да се измъкнете умно и с достойнство.

Близнаците са известни с разговорливостта си, но в случая тя може да ви изиграе лоша шега. Чак след средата на 2022 година финансовото ви положение ще се подобри малко и ще можете да си отдъхнете. Позволете си кратка почивка, купете нещо ново за дома и обмислете вложение, което в бъдеще ще ви донесе печалба. Бъдете предпазливи и действайте умно, създавайте си нови контакти и не разкривайте твърде много информация за делата си.

Внимавайте за проблеми с нервната система през тази година. Близнаците са много чувствителни и податливи на сривове в психиката и това може да се отрази зле на цялостното им здравословно състояние. Като цяло рядко боледувате, не се доверявате на лекари и лекарства, но е добре през пролетта да си направите едно цялостно профилактично изследване. Ей така за всеки случай, за да се успокойте и да знаете, че многото натоварване няма да срине организма ви. Ако може да си го позволите, отидете на спа почивка или си направете оздравителна терапия.