За да можете да използвате пълната функционалност на сайта се нуждаете от
РЕГИСТРАЦИЯ
Тя е лесна и кратка и отнема не повече от 35 секунди.
Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]

Търсене в сайта
Анкета


Какво предпочитате - лечение с билки или с антибиотици?с билки

с антибиотициПубликувана от admin
гласувания: 757
Предишни анкети

Флиртът подмладява жените

      Категория: Любопитно  
Знаете ли,че флиртът подмладява жените?


Според едно проучване на американски учени жените, които флиртуват се радват на по-добро здраве, на по-високо самочувствие и приемат по-леко проблемите. Това на пръв поглед безобидно закачливо поведение се отразява особено, на представителките на женският пол във възрастовата граница 40-50г.

Тези дами дръзнали да флиртуват открито, страдат по-малко от депресии, мрачни настроения, гневни изблици и завист. Усещането, че все още са желани и предпочитани пред далеч по-неопитните си посестрими, видимо ги подмладява. Благотворното въздействие на флирта се отразява еднакво на семейните и свободните жени.

Закачливо настроените представители на женския пол се радват на по-хармонични семейни взаимоотношения и на-по разнообразен семеен живот. Положителните емоции, които им носи флиртът те пренасят и вкъщи, като това ги прави по-толерантни и разбиращи партньори.

Изследвания доказаха още, че хората, които често флиртуват, имат по-голямо количество бели кръвни клетки, които повишават имунитета и съответно здравето.

Свободните дами пък от своя страна, използват флиртът, за да се доказват както на себе си, така и на останалите, че все още са в обръщение. Това им дава увереност, настроение, внася положителен полъх в самотното им съществуване и ги предпазва от редица заболявания. Доказано е, че самотните хора страдат в много по-голяма степен от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, депресии…

А, флиртът е и чудесен начин да срещнем другар в живота. Отдавна той не е привилегия само на силния пол, жените смело показват намеренията и желанията си, и защо не след като това ги прави по-млади, по-красиви и по-здрави.

За разлика от изневярата, която може да ни донесе освен чисто емоционални проблеми, така и да ни влоши сериозно здравето, то флиртът е истински благодат. Отразява се еднакво добре както на мъжете, така и на жените. Спазвайки все пак една прилична дистанция, ние можем да се радваме на това прекрасно усещане, че все още сме млади и привлекателни.Преглеждания: 1092