За да можете да използвате пълната функционалност на сайта се нуждаете от
РЕГИСТРАЦИЯ
Тя е лесна и кратка и отнема не повече от 35 секунди.
Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]

Търсене в сайта
Анкета


Какво предпочитате - лечение с билки или с антибиотици?с билки

с антибиотициПубликувана от admin
гласувания: 757
Предишни анкети

Спермата като антидепресант

      Категория: Любопитно  
Спермата като антидепресант и против бръчки


Американският хирург Лейзър Грийнфийлд зарадва мъжката половина от човечеството. След много изследвания, той е стигнал до интересния извод, че спермата лекува депресия и може да се използва като антидепресант.

Ученият обяснява, че ако жените гълтат повече семенна течност по време на полов акт, те ще престанат да се чувстват зле,дори напротив. Подобреното настроение се дължи на някои вещества, които съдържа спермата. Именно те спомагат за производството на ендорфин, т.нар. хормон на щастието.

В сравнение с жените, които винаги или обикновено използват презерватив, тези, които никога не използват и чиято вагина е била изложена на допира със сперма, показват значително по-добро настроение, по-малко депресивни симптоми и изпадат много по-малко в пристъпи на депресия.

„Ако искате да сте щастливи и винаги в добро настроение, гълтайте сперма по време на секс“, обръща се към жените американският хирург.

Той съветва пациентките си да използват семенната течност и като крем за лице. Спермата може да забави стареенето и дори да изглади бръчките ви.

Преглеждания: 1828

Подобни новини :
Откриха елексира на младостта в спермата