За да можете да използвате пълната функционалност на сайта се нуждаете от
РЕГИСТРАЦИЯ
Тя е лесна и кратка и отнема не повече от 35 секунди.
Здравей
Потребител:

Парола:


Помни ме

[ ]
[ ]
[ ]

Търсене в сайта
Анкета


Какво предпочитате - лечение с билки или с антибиотици?с билки

с антибиотициПубликувана от admin
гласувания: 750
Предишни анкети

Перманентен грим

      Категория: Грим  
Перманентен грим


Перманентен грим или микропигментация е процедура, подобна на татуирането.
Той може да имитира очна линия, молив за вежди или за устни и червило.Съществуват специални пигменти, с чиято помощ се прави перманентния грим. Пигментите се въвеждат в горния слой на кожата и осигуряват постоянен грим в течение на 3-5 години. Тази технология позволява да се скрият недостатъците на лицето, спестява времето и по всяко време на денонощието изглеждате прекрасно.
Перманентният грим е идеален за жени, които трябва да винаги да изглеждат по най-добрия начин, но нямат възможност да го поддържат през целия ден.
Подходящ е и за дами, които имат алергии към някои видове грим.Той е идеален и за дамите, които са изтънили веждите си прекалено или са допуснали изкривяване, което не може да се коригира естествено.

Предимства на перманентния грим:

- не се измива с вода;
- може да направи веждите ви по-гъсти или по-тънки;
- с негова помощ могат да се направят много естествени лунички или бенки;
- отпада необходимостта от всекидневно гримиране;
- решава проблема със запушените пори и възпаляването на кожата заради декоративната козметика.

Недостатъци:

Най-големия недостатък на този вид грим е, че е перманентен.
Така, че докато не сте съвсем сигурни, че го искате, не го правете.
Освен това има риск да попаднете на не достатъчно квалифициран човек. Проучете добре мястото, където сте решили да се подложите на процедурата, ако имате възможност поговорете с хора, които са ползвали услугите.

Поставяне на перманентен грим:

Козметичните татуировки се поставяни в център за пластична хирургия. Там професионален медицински работник, с помощта специален молив за татуировки, ви инжектира под кожата перманентно мастило. Всяка процедура трае от 30 до 120 минути.
Трябва да сте готови за болезнени усещания, макар че по време на процедурата може да се използва упойка. След процедурата може да се появи оток. Той често минава на следващият ден.

Най-сложното при изпълняването на тази процедура е правилната техника на нанасяне. В това понятие влизат: необходимата дълбочина за нанасяне на пигмента, идеалните линии, равномерното нанасяне на пигмента. Затова е много важно да изберете правилният специалист за нанасяне на перманентен грим. Той трябва да е квалифициран, да се спазват всички хигиенни изисквания, да се използва специална апаратура и подходящо помещение. Перманентният грим ще бъде с вас следващите няколко години, затова трябва максимално внимателно да подходите към този процес.

Цена:

Цената за поставяне на перманентен грим варира, в зависимост от козметичното студио, където ще отидете, качеството, резултата и от това, колко зони трябва да бъдат татуирани.

вежди - около 220 лв.
устни (контур) -около 220 лв.
устни (контур + частично запълване) -около 300 лв.
Преглеждания: 2202

Подобни новини :
Нанасяне на грим